AOL Portal
 


Burim Hajdini

Parashikimi i motit per muajin Qershor

si do te duket koha per muajin qershor
Derguar me: Martė, 04 Qershor 2013 17:56
Tema tė ngjashme1. ditet e moti per muajin gusht ne lezheArti dhe Kultura1. Posta

2. Huazimet e masmedias

3. Cfar esht aw snap

4. Cka eshte proza

5. Me pelcen porrno

6. Kombetarja

7. Radiatori eshte i ndertuar nga:

8. Hena

9. A ka pun per gruan ne kete dit qe se ben

10. Si te kujdesemi kur jemi me tiroide teprice jodi

Raporto!
PERGJIJU PYETJES
Si do te duket mepas ajo qe po shkruani
Pergjigjet e dhėna (1)

Agron Nikaj
Eshte e pamundur te parashikohet me muaj moti. maksimumi eshte 10 dite.
· Derguar me: Martė, 04 Qershor 2013 23:31 · Raporto