Jump to content


Emigracioni

Bashkatdhetaret tane jashte shtetit........

Announcement

Ja si mund te na ndihmoni...

  Posted by Agron Nikaj
Announcement

Ju lutemi Raportoni postimet spam

  Posted by Agron Nikaj

Subforums

Shqiptaret Europe

Shqiptaret neper europe

  • 4 topics
  • 26 replies
Cili Mendoni Juve Eshte Ven... - last post by Armend Qushku

Shqiptaret Amerike dhe Kanada

Shqiptaret neper amerike

  • 1 topics
  • 2 replies
Si Eshte Jeta Ne Amerike...? - last post by Vajz

Australi Dhe Azi

Shqiptaret ne Australi dhe Azi dhe Anktartike :D

  • 0 topics
  • 0 replies
  • No posts to view


Single page

  Topic Started By Stats Last Post Info

Single page

  • Please log in to post a topic