Jump to content


Shkenca


Subforums

Mjeksia

Biseda te ndryshme mbi shkencen e mjeksise dhe ne lidhje me shendetin e njeriut.

  • 18 topics
  • 23 replies
Perfitimi ekonomik, Shtepit... - last post by breshka

Historia

Ketu shkenca e historise ne pergjithesi. Opinione dhe replika rreth dilemave te saj ne shekuj

  • 10 topics
  • 35 replies
Çamet , refugjatet e fundit... - last post by rudi